Skåningen

Träning, livet och resor.

Inflyttninfest

Kategori: vardag

Kvant och jag kom iväg till nya IKEA idag, jäklar vad med folk där var, fanns en hel del snyggt som jag kan tänka mig att köpa till lägenheten, men jag får åka dit en annan dag när det lugnat ner sig med folk.
Eftersom vi ska hem till Pierre ikväll så tyckte vi att det var passande att köpa lite nödvändiga prylar till honom där.
Hittade lite saker som han ska få, sjävklart så "slog" vi in varje sak var för sig så det bli lite roligare för honom att öppna..
Vi var även innen på ILVA, har aldrig varit där förr men jäklar vilken underbar affär, allt i min smak!

Det plingade nyss på dörren och eftersom jag inte väntar besök så kollade jag ut genom titthållet först, där stod ett litet barn utklädd i något svart, orkade inte att öppna. Men gulligt ändå. Hallowen alltså.


Hade man inte blivit glad om man fått denna påse med alla packet i? jag hade älskat det!♥

vad ska man göra idag då?

Kategori: vardag

sitter i soffan med en kopp te, har nyss kollat på Gilmore Girls. mys.
Jag är riktigt hungrig och SUGEN på en god frukost.
hur ska jag lösa detta?

Alternativ 1: Klä på mig och springa ner till coop och inhandla masa gott.
Alternativ 2: Ringa och väcka Kvant så att vi kan käka frulle ute någonstans?

Jag känner mig riktigt rastlös, idag vill jag verkligen hitta på något, vill inte bara sitta i Eslöv idag.

Ikväll blir det iaf inflyttningsfest hos Pierre, trevligt.

räddade ett liv!

Kategori: vardag

idag räddade jag en liten pojkei 3-4 års åldern som var nära på att drunkna. Usch.
Han kom springandes innefrån äventyrsdelen i full gallop rakt ner i 25 meters bassängen på det djupa. Såg hur glad ut som helst, men när jag såg mormorn komma halvt panik slagen efter så förstod jag att grabben inte kunde simma.
Jag flög bort mot bassänkanten och såg han kämpandes förgäves med att komma upp till ytan.
Fick tag i hans arm i sist stund kändes det som, fick upp honom till ytan så att han fick luft. Killen mådde bra, men tror inte han förstod vad som hände.
Tror ni att mormorn sa tack? NEJ!! SLYNA!!! Hon hoppade inte ens i poolen för att försöka få upp sitt barnbarn, dålig stil!

Jag har iaf gjort dagens insats. BRA CILLA =)

Efter jobbet var jag och käkade med Emma, Lisa, Janni, Marcela och Dajsan på T9 innan vi drog oss bort till hallen igen för att se matchen mellan Höör och Eslöv. H65 vann med en boll till slut.

Nu blir det fredags mys med töserna i soffan.

över 1100 kr!!

Kategori: vardag

det är dax för mig att byta ut min p-stav, känns verkligen inte som att det har gått 3 år sedan jag satte in den som jag har nu, galet vad tiden går fort.
Hämtade ut den nya p-staven på Apotket, var tvungen att köpa Emla plåster också. Lokalbedöving som man sätter på 1 ½ timme innan besöket hos barnmorskan, och så köpte jag sminbortaggning.
När jag kom fram till kassan så fick jag betala lite mer än 1100 kr, det sved kan jag lova er.
MEN okej, 974 kr tror jag att staven kostade, och det är verkligen inga pengar alls för något som varar i 3 år. Men hur ofta betalar man så mycket på apoteket annars? CRAZY!

Det blev inget besök på nya IKEA idag, synd, men jag och Kvant har haft mys dag, vi köpte frulle från Skafferiet och gick sedan hem till mig och ollade på Dirty Dancing, Freed kom oxå hem till mig så vi hann med att kolla på Coktail efter Dirty Dancing.
Jag stack hem till mamma och pappa för att käka medans tjejerna var kvar hos mig, kosligt (mysigt), dom stack nyss hem. Ska väl ta och plumsa ner i sängen nu strax.

GOD NATT!

dags att börja.

Kategori: vardag

räkningarna är betalda, usch hatar det, men det måste göras.
Denna månaden ska jag spara som bara den, måste börja lägga undan pegar till nästa resa.

Vad står på schemat idag?
En god frukost tack.
Göra några ärende på stan.
ut och springa.
Åka iväg till IKEA?

hej hopp alla glada.

Kategori: vardag

och varför är jag så glad undrar ni? Jo för jag är ledig imorgon och det ska bli så skönt att få sova ut.
Har inte riktigt återhämtat mig sedan söndagens match än, tyvärr så förlorade vi mot Skövde med 29-28.. =/ Jävkligt synd men men så kan det gå. Är nöjd med min instats iaf.

Jag känner att jag vill åka iväg imorgon, skulle behöva hitta lite nya saker till lyan, framföllt är jag ute efter en bänk/byrå/schänk typ som jag kan ha i vardagsrummet, har ännu inte hittat någon/något jag fastnat för, men det borde jag väl hitta snart?
Nya IKEA har ju öpnnat, orkar man åka dit? Det är ju världens 2:a största IKEA och med invigning förra veckan är det nog en massa folk där dagligen.
När jag kom hem nu ikväll så upptäckte jag en stor grön växt, typ som en palm fast ändå inte, i vardagsrummet. Mamma och pappa hade tydligen varit här. Men de blev super bra, just vad jag behövde.


Trevligt med lite grönt, vet inte om den ska stå där eller om jag ska flytta den


Ni har nog inte sett min klocka ja satt upp ? OCH ja, den är inte helt jämn men det är charmigare så..!


och som ni ser här, cd-spelarn på golvet, det är till denna plats jag vill hitta en möbel.. Men vad???

dagen med stort D

Kategori: vardag

jaha jag lyckades komma upp i tid, va lite osäker igår kväll när jag gick och la mig, vi ställde ju om klockan inatt om någon missat det?

Sitter med en stor kopp te nu och havregrynsgröt.
Kl 11 har vi samling i Höör, vi ska tydligen ha 50 mana buss idag TACK OCH LOV! Annars brukar vi ha en 20mana buss, riktigt trångt är det.

Kvällen hos Steffi igår var super mysig, tjejerna blev väl lite små fulla och VÄLIGT högljuda. Dom skulle inte till Malmö så jag får väl ringa dom när jag sitter på bussen för att få lite info.


Hoppas på 4e raka vinsten idag!!!!

kan man ha mer otur??

Kategori: vardag

asså jag måste vara förföljd av oturen själv.
Ja ni vet ju att jag har problem med avlopps doften, och ja FORTFARANDE!
Vad tror ni är felet nu då?
JOOO jag har inget vatten i lägenheten! SKOJ!
var sugen på te nyss, gick ut i köket för att fixa det men tror ni det kom mågt vatten ur kranen? NEJ!

Men nrä Kvant, Freed, Ola och jag kom hem från stan innan så verkade det vara en vatten läcka nedanför mitt hus för det ran en jäkla massa vatten och där stod en snubbe men konstiga verktyg.
men då kopplade ju inte jag vad felet var. Så det är tur att mitt hår har en bra hårdag, för jag kan ju inte ducha heller, så jag får köra med extra mycket parfym ikväll.. ;)

men så sjukt störigt, man är riktigt beroende av vatten!

toppen

Kategori: vardag

kvällen igår blev mycket bra, Steffi och jag inhandlade lite gott från Espresso house på Nova innan vi körde till matchen. Chai latten gör en alltid go & glad.
Emil Berggren hade fixat biljetter till oss på Sävehos "sida", satt typ precis nere vid planen.
Himla trevligt, bra syn utöver grabbarna hade vi.
Emsan kom också, så hon satt med oss.
Vi bytte några ord med Emil innnan han hoppade in i duschen och vi drog oss hemåt.
Väl tillbaka i Eslöv så blev det lite häng med tjejerna hos Steffi.

Hur ser dagen ut idag då?
Ska ner till Grappa om en stund och käka frulle med Kvant & Freed, och ikväll så blir det kalas för Steffi som igår fyllde år.
Jag får köra med en vit kväll, men dom andra ska väl ut kan jag tro.
Usch vi har mtach i SKÖVDE imorgon halv 6 på kvällen.. JAG VILL VERKLIGEN INTE!!! Hur fan tänkte dom när dom planerade in den matchen?? Blir typ 5-6 timmar enkel väg..

fy fan, värsta dagen på läääänge.

Kategori: vardag

fy fan vilken helvetes dag, det har i princip pumpat ut rök från mina öron av ren ilska.
Helt tömd känner jag mig nu.

Men ikväll så har Steffi "lurat" med mig på handboll, Lugi - Sävehof, kan bli skoj. Titta på lite svettiga handbolls killar är väl aldrig fel? ;)

Ska fixa till mig lite nu innan vi drar.


nytt rekord på Grappa?!

Kategori: vardag

kan det vara så att vi brudar idag slog nytt fika rekord?
Vi träffades nere på Grappa kvart över tolv och Steffi & jag satt kvar till halv 5 och dom andra drog vid halv 4.
Det roligaste är väl ändå att halv 5 bytte jag ut mig själv mot 2 andra vänner som Steffi känner, så dom sitter där nu och käkar.
Grappa är som vårt andra hem kan man säga, galet. Men vi trivs där.

Ska hem till mamma och pappa vid 6 tiden idag och får kvällsmat, sen tror jag att brudarna dyker upp här ikväll för att se på tv.  =)


Nu har vi även bokat vad vi ska göra på nyår, vi har snackat länge om det men äntligen är det bokat.  Det blir en ny kryssning på Galaxy, Stockholm -Åbo. Men denna gången blir det ingen singelkryssning och det är inte bara Steffi, Hanna, Sanna och jag utan även Kvant och Freed (hon nu Freed får ledigt). TOPPEN =) Kan nog blir galet även denna gången.


Senast på singelkryssningen.. Sjukt var det då.
Visst ser det ut som att min kropp är bak&fram?

jag längtar bort.

Kategori: vardag

när vi var på Ios i sommras så träffade vi sjävklart en massa underbara människor, men där var en av alla som gjorde ett starkt intryck på mig. Hayden från Australien, jag var lite full en kväll och blandade ihop honom med en annan kille från Australien, dagen efter när vi skulle upp till byn igen så hamande han och jag brevid varandra på bussen. Han kände igen mig men jag kom knappt ihåg honom.
Sedan skildes vi åt uppe i stan. Denna kvällen mådde jag rätt kasst, var bakfull eftersom jag hade festat hela dagen. Hayden letade upp mig senare på kvällen när vi satt på våran favvo bar Frankies. Vi snackade och han följde oss ner till bussen och vilken gentleman han var.
Världens snällaste kille tror jag, dock inte allt för vacker.
Vi har sedan Ios haft mail kontakt och eftersom han har varit runt om i världen och backpackat så har jag fått höra lite om vad dom gjort. Nu är han hemma i Australien igen och han frågade när det var min tur att komma dit.... ???? JADU Hayden, jag skulle gärna åkt nu.. "It is great weather, sunny and warm." Lite av vad det stod i mailet jag fick idag, kul at läsa när man går runt i vinterjacka här hemma.
Tror att jag måste ta tag i mig själv och spara ihop lite pengar så att jag kan ta mig någonstans..
Vill verkligen testa på att "resa" runt i världen innan jag börjar plugga.



sjuuuukt onödigt inlägg va? Men men nu har ni något att läsa.



ledig imorgon och det innebär SOOOOOOOOOOOOOVMORGON

3e raka !

Kategori: vardag

fasiken så gött, 3e raka vinsten idag, det gillar vi.
Bra jobbat/krigat idag brudar. Är rätt mör i kroppen nu känner jag det var en hel del smällar man fick ta och ge idag, men så ska de vara.

Blir väl några öl ikväll med brudarna, men en lugn kväll.

Ska fixa mig lite nu.

frukost ?

Kategori: vardag

gårdagen blev en lugn dag, Grappa lunch och sedan hängde vi hemma hos Kvant hela kvälle vi gjorde 2 helt underbart goda hemmagjorda pizzor. mumsigt.
Kollade idol och tog det allmänt lugnt.
Var hemma halv 2 i natt men vad gör de? Har sovit fram tills för en stund sedan.

Sitter här och funderar på om jag ska göra mig en god frukost nu så att jag kanske hinner med att käka lite lunch också innn jag drar iväg till Höör.
Har ju hemma match mot KvIK Sport idag 15.00, kommer bli jäkligt tufft tror jag, dom har 11 nya spelar sedan vi mötte dom sist, så det blir tufft.
Men vi satsar sjävklart på att ta vår 3:e raka seger.

aaaa panik!!

Kategori: vardag

helvetes skit, jag måste börja skärpa mig!!
SERISÖST! Måste sluta upp med detta nu och se till att¨skärpa mig i november.

PANIK!


quiz night.

Kategori: vardag

hann bara hem och och föna håret och slänga på lite smink efter tränigen innan jag begav mig ner till B2 för att delta i quiz night där.
Jag har bara varit på en sådan kväll förr och det var något år sedan, men väldigt trevligt.
Lag "randiga rutan" bestående av mig, Dempan och Sanna gjorde väl sådär ifrån oss, det var svåra frågor.
Men vi vann en utmaning och det gjorde så att vi fick välja tema till nästa vecka, vi valde Sune som i Sunes sommar. Måste verkligen vara med nästa vecka.

Är ledig imorgon, kan det bli bättre? LÅNGHELG! Helt fucking underbart!

skönt.

Kategori: vardag

idag var det helt underbart när jag slutade kl 16. Att kunna köra hem direkt och inte behöva sitta kvar i hallen för att vänta på träningen.
Härligt som fan.
Har varit en runda hos Kvant nu, ovanligt att jag umgåtts med tjejerna eller?
Dom är ju som min familj, vi umgås i vått och tort i princip varje dag.
Rätt slappt, men alltid skönt med sällskap.
Nu har dom fått får sig att börja sticka, rätt trevligt, får väl börja jag med så att jag inte blir "utanför". haha, vilka käringar vi är.

Ska slappa lite nu, sen får det bli sängen. Ska nog packa träningsväskan ikväll för i tisdags morse så glömde jag bode shorts och t-shirt! BRA CILLA, bra!
Det löste sig ändå, men hur tänkte jag där lixom? T-shirt och shorts är typ det ända jag behöver på träningen.



FAAAAAAAAAAAAAAN vad jag är trött på avloppslukten inne i badrummet!!!!

Dagens man?

Kategori: vardag

Har ni sett Carolina Gynnings program på tv4+, Dagens man?
Varför finns det inget program som heter "Dagens tjej?"
Då skulle jag garanterat ställa upp!
Lova mig att informera mig om ni någonsin ser reklam om något liknande program, för då kommer jag att anmäla mig. Hade varit as skoj.

Från det ena til det andra, JAG FICK SKRAPA RUTORNA PÅ BILEN I MORSE!! brrr, det börjar bli kallt nu, isch.
Jag skulle så gärna vilja flytta utomlands i några månader.
Om jag väljer att "sluta" med handbollen efter denna säsongen så kommer jag försöka flytta utomlands, typ bara plugga eller ta vilket jobb som.
Måste ut på äventyr känner jag. Handbollen är mitt liv, men ibland önskar jag att det inte var det, man går miste om väldigt mycket som man skulle kunnat gjort om man inte varit bunden till handbollen. Men det är mitt eget val.
Vi får se hur framtiden blir...





"spunk" dagen med Anna och Linn var en av dom roligaste på IOS.

vi vann hat matchen!

Kategori: vardag

så jävla skönt att vinna över Sävjö, det är alltid krig mellan oss, och dommarna brukar SUGA något fruktansvärt.
Katastroff dommare brukar det vara, men igår var dom väl okej.

Vi skulle dra in till Lund eller Malmö igår kväll och festa, började förfesta hemma hos Steffi och sedan drog vi ner till B2, och när vi skulle ta tåget in så var alla tåg inställda och där kom aldrig någon buss.
RÄTT bra ändå, ekonomin behövder verkligen inte en ute kväll i Lund eller Malmö.
Så det blev en hel kväll på B2 som vanligt. suck.

Jag e AP trött nu, vaknade hyfsat tidigt idag och sen gick jag och Steffi hem till hennes mamma och så har vi typ varit där hela dagen tsm med Kvant och Hanna.
Ikväll halv 7 ska Sanna lira handboll, ska bli skoj och se. =)

godmorgon vänner.

Kategori: vardag

godmorgon vänner.
Klockan är 07.15 och det är lördag. INTE OKEJ!
Men vi ska iväg och spela match i Sävsjö (Småland) idag, har samling 8.45 i Höör.
Hoppas att jag somnar på bussen men det tror jag nog inte för det gör jag aldrig annars.

Ska käka upp min frukost nu och sen packa handbolls väskan.

Ha en undernar dag.

lite nytt i hemmet.

Kategori: vardag

Sitter och tittar på "inlåst" på tv 4, gillar det skarpt.
Kom och tänka på att Kvant, Freed och jag fixade lite i mitt vardagsrum igår.
Ni kanske vill se?
Jag bor in mig mer och mer för varje dag men jag är långt ifrån klar med alla detaljer och möbler.
Men en vacker dag kommer allt vara klart.


Vad tycks?

tvii!

Kategori: vardag

fy fan!
jag äcklas!





eller blir jag ledsen?

det verkar bli...

Kategori: vardag

Det verkar bli Grappa frukost.
Kanon.
Sov super skönt i natt, nästan exakt 12 timmar.

Pappa lyckades inte få bort doften från toan, så jag får väl fortsätta spola vatten så länge. Han skulle ringa hyresvärden idag och snacka med honom.

Nu ska jag dricka upp mitt te sedan ska jag väl klä mig innan vi drar ner till Grappa.


trött på allt nu.

Kategori: vardag

hatar när jag blir så här, less på allt.
Funderar för mycket och känner mig värdelös, inget skoj alls.
Men det går väl över.
Men jag känner att det är dax att göra något med livet.
Men vad?
Något radikalt bara sådär!!!

Ledig imorgon, skönt, är riktigt trött nu.
Hoppas på en natt full av underbar sömn.

Ge mig en förändring nu!

fy fan, det stinker!!

Kategori: vardag

något är fel, något är jävligt fel på min toa!!
Det stinker avlopp!
Men eftersom jag jobbar på ett badhus och vi har haft stora problem med avloppen inne på damernas så är jag tyvärr jävligt van vid detta.
Doften är hemsk och jag skölt av -och i både vasken och i dusch avloppet.
men det verkar inte hjälpa!!
Får nog ringa pappa imorgon så får han ta en titt på det, han är ju lite mer händig än vad jag är.
Luktsinnet har väl alldeles strax vant sig vid detta, så då är det bara till att hoppa ner i sängen.


mina ben typ dog på träningen idag, aj aj, träningsvärk imorgon? OM inte så har jag en jäkla tur kan jag tala om för er...








what´s wrong?

så tråkigt väder.

Kategori: vardag

får krupp på detta jäkla höst väder.
Älskar hösten när solen skiner och löven skiftar färg till rött, gult och oranget.
men när det är som idag, grått och regnigt så vill man bara sjunka ner under jorden.

Ska ner på stan nu vid halv 12, måste till systemet och handla dricka till ikväll, sen får jag nog ta en lunch på Grappa så att jag orkar lira idag.
Känns verkligen inte som om vi har match idag, konstigt alltså.
Men men, jag hoppas det går bra för oss och att det kommer lite puplik iaf.
Finns ju inget tråkigare än att lira inför en typ tom läktare.

imorgon kör vi brudar!

Kategori: vardag

2 timmars bowling med Dempa, Freed, Kvant, Steffi och Sanna.
Jag fick bäst poäng, måste få skryta lite ;)
Sedan blev det taccos och idol hemma hos Steffi.

Nu ska jag strax hoppa ner i sängen.
Seriepremiär imorgon, tagga!!
Efter matchen blir det hemma fest hos Sanna. Hemma fester brukar sluta illa.


vi kommer vara snyggast i våra nya match kläder från Hummel. grr

wooops, I did´t again!

Kategori: vardag

fuck, hade glömt bort att det var första oktober idag, så imorse när jag kom ner till bilen så satt där en j*vla p-bot igen! RÅTTA!
Nu hädanefter ska jag sätta alarm på min mobil, kryssa för 1a varje månaa i min kalender, allt för att inte glömma bort den dagen.
400 kr rätt käpp åt helvete andra månaden i rad, weei så skoj.

nu ska jag sova.