Skåningen

Träning, livet och resor.

då va de dax.

Kategori: vardag

midsommarafton hemma hos Mårtensson igår var super skoj.
Perfekt väder, underbara vänner och massa skoj.
Vi höll på i nästan 12 timmar, alldeles lagom. haha.
Är rätt så seg nu men jag får väl sova lite i bilen upp till Norrköping eller något.

Jag lär inte blogga på en veckas tid nu, får se om jag orkar sätta mig vid någon data.


GLAD MIDSOMMAR.

Kategori: vardag

Glad midsommar mina vänner.

Det regnar inte och jag hoppas att det blir lika fint väder som det var igår.
Kl 14.00 samlas vi hemma hos Mårtenssons idag och börjar fira. Kommer nog bli mycket trevligt.

Jag borde börja packa lite idag, för imorgon bär det av till älskade Norrköping igen. Det är dags att jobba på STADIUM SPORTS CAMP, jag gör min 10e sommar där. Helt galet vad snabbt åren har gått, men det är lika kul fortfranade.

Idag ska jag även hinna upp till gymmet och signera ett kontrakt tänkte jag, så att jag börja styrke träna i Eslöv.

Nä nu har jag lite att stå i.

HAPPY MIDSUMMER ;)

semester

Kategori: vardag

tänkte bara berätta för er alla, att nu har jag äntligen semster. SÅ JÄVLA SKÖNT!!! 5 veckors ledighet, kan man älska det mer? NEJ!

riktigt magvärk.

Kategori: vardag

dom senaste dagarna har jag haft sjukt ont i magen och jag har självklart trott att de berott på att jag ätit för mycket produkter som innehållit mjölk.
Idag kom Henke till träningen, vår sjukgymnast, så frågade han hur det var med min axel. Helt okej sa jag då och berättade även att jag börjat käka Diclofenac ( typ som voltaren).
-Bra sa han då, har du fått ont i magen?
-EHH JAAAAAAAAA!!!

Han sa att de var pga på tabletterna. JÄVLA SKIT! =) haha här har jag gått och klagat på allt jag ätit och att jag måste ta tag i mig själv att köpa laktos piller. Men så är de värk tabletten som ligger bakom allt.

Jag har även lyckats få nackspärr, fattar inte hur, för det kom precis innan träningen började. Det är iallafall inte skötn alls. =)

ett besök hos..

Kategori: vardag

imorse var jag på besök hos min tandläkare i Lund. Både min tandläkare och sköterska tyckte att mina tänder nu blivit super fina. Jag behöver inte längre anvädna gummibanden som jag plågats med i lite mer än en månad. Skönt.
Idag började dom att spänna ihopa mellanrumen i överkäken där jag dragit ut tänder.
Jag har bara en jäkla envis tand i underkäken som inte riktigt vill räta ut sig, den har vi/dom jobbat med att få rak dom senaste 3 besöken. Så nu hoppas jag verkligen att den flyttar sig till sin rätta plats.
Min tandsköterska tog fram avgjutningen av min käke innan jag fick tandställning. Jag säger bara RENA KRIGET!! Helt sjukt var det att se, mins inte att de var så illa. Men kul att få se så man vekrligen inser så bra de är med tandställning. ME LIKE ;)


vackert.

Kategori: vardag

vilket fint bröllop det var igår. Äkta kärlek det där.
Men jag säger bara, Daniels tal till Victoria i natt var sjukt bra. Alla killar borde ta lärdom av hans tal. Fantastiskt var de.

Det blev lite drinkar med Steffi på Grappa igår, trevligt.
Idag blir det bara chill.

tisdag och ledig imorgon.

Kategori: vardag

jag är fan fortfarande helt slut från helgen, men imorgon är jag ledig och jag ska njuta.
Idag kom Henke (vår sjukgymnast) redan halv 4 till hallen. Lisa och jag fick lite smått panik för vi pallade verkligen inte styrketräna med honom. Men "snäll" som han är så kom vi inte undan. Så från klockan 4 till 7 tränade Lisa och jag idag. Först styrka och sen handboll. Sliten nu.

I afton blev det Grappa mys med Ems och Lisa. Sjukt mätta blev vi alla 3.

Ska åka iväg med mamma imorgon, ska få forvård, de är så jävla najs. Längtar till efteråt för då är fötterna så lena och fina.

sjukt avvis.

Kategori: vardag

fan vad jag är avvis på alla som redan är på Ios och ska säsonga där, och Thea åker ner snart för att jobba hela sommaren.
Jag måste nog göra det nästa sommar också. Världens bästa ö.

I år ska jag ju njuta av Montenegro i 15 dagar, Nina & Micha som jag ska till ringde mig idag, de var riktigt varmt i Serbien nu sa Nina. 35 grader varmt och kvavt. Längtar till solen och värmen nu. Bara 3 veckor kvar, sen drar jag.

Men nästa år säger jag bara, IOS BABY, IOS!!!


bra gille =)

Kategori: vardag

igår när jag kom hem från Norrköping var det bara att vila en stund innan det var dax för Macke  & Kennets 70års gille. Fetsen var toppen och vi framförde vårat populära medley för dom.

Är riktigt trött nu så jag funderar starkt på sängen snart. Vi får se hur länge jag orkar sitta uppe och kolla på tv.



Macke och jag igår.

big suprise girls ;)

Kategori: vardag

det jag hittade på i torsdags var att jag satte mig i min bil och körde upp till Norrköping och överraskade mina små älsklingar på deras student.
Så jävla skoj det var, ingen av dom förstod något. Det var tårar, skrik och chockade blickar som jag möttes av och en enorm glädje. Jag tjöt också eftesom jag tyckte det var lika skoj.













KÄRLEK

detta ska bli skoj.

Kategori: vardag

muhaha detta kommer bli jävligt roligt. Ser framemot det som fan.

Berättar med när uppdraget är utfört ;)

myspys.

Kategori: vardag

igår fick jag veta att jag fick årets utvecklingspris/årets kämpe i damlaget. Sweeeet. Super skoj att få ett sådant pris.

Ikväll efter jobbet stack vi, en del av brudarna och grillade, spelade kort och njöt av SOMMARVÄRMEN som äntligen och förhoppningsivs äntligen har kommit för att stanna. Vi har levt med "vinter" väder i ca 8 månder. Nu är det fan dax att det blir värme i Skåneland.