Skåningen

Träning, livet och resor.

jag är en galen jävel.

Kategori: vardag

fan jag har fått rethosta, så jäkla RETLIGT det är.

Tova en tjej som jag lärde känna på Stadium SPorts Camp för 10 år sedan är på väg till Eslöv just nu, 12.20 kommer hon in med tåget på staionen och då ska jag stå där för att möta henne.
Ska bli kul att hon får se Eslöv. Tyvärr så är ju inte Sanna hemma i eslöv och Steffi jobbar, men jag får visa Toba STORA Eslöv själv. Ska nog gå bra. =)

Ikväll ska jag jobba på Grappa, det var ett tag sen och jag ska jobba tsm med Joanna, kan nog säga att det var typ 3 eller 4 år sedan vi jobbade tsm senast, så de ska bli kul.



hittade bara en gamal bild på lila Tova =)

vi dansade för dig.

Kategori: vardag

i natt så dansade och sjöng vi för dig, Dennis och jag.  Hoppas du såg och hörde oss.


"hoppa, dansa, gör vad du vill! Men vad du än gör stå inte still!"


det stinker.

Kategori: vardag

fy fan vad mina fötter stinker fotsvett just nu, får ta och duscha av dom.
Igår kväll fick vi ett ryck och drog in till Tisdagsklubben i Malmö, vilket jävla SKÄMT det var.
Dom har det på Båten denna sommaren, och Båten är fan inte stort. Det var såna sjuka köer igår så vi gav upp. VIP kön var full, sen vär där någonslags mellan kö för speciellt inbjudna sedan var det den vanliga kön som vi stod i. Kön vi stod i rörde inte ens på sig så vi gav upp efter typ 30 in och åkte hem istället. Det blev efterfest hos Steffi.
Roligt men skumt avslut på min kväll iaf. Så kan de gå när man heter Cilla ;) ha ha.

Snart kommer Kvant och Freed och myser, vi ska göra milkshake och kolla film.


massa nytt.

Kategori: vardag

det blev en härlig shopping runda med Johanna idag. Först var vi på IKEA i Malmö och shoppade loss, sedan åkte vi till Lund där vi va på Granit, Bolagret och lite andra affärer. Där shoppade vi också loss en hel del.
Så jag kom hem med en massa nytt till lägenheten, super myyyysigt. ME LIKE.
Imorgon ska jag hem till mamma och pappa för att börja jobba på min dörr. All gammal färg måste skrappas av och sedan ska jag måla den. Får se hur långt jag kommer på den imorgon.

Mina tjejer har äntligen landat i Eslöv igen, så imorgon ska vi hinnna med en lunch tillsammans, vi har inte seets på 3 veckor och det är nog något nytt rekord för oss att vara ifrån varandra. Ska bli härligt att träffa dom igen.

uppe med tuppen.

Kategori: vardag

klockan ringde 07.30 idag, de är fan tidigt med tanke på att jag har semster. Men jag skulle vara på bilprovningen 08.20. De var debut för mig, aldrig varit på det förut. Men det gick bra, bilen klarade testet och jag körde nöjd därifrån. Var tvungen att köra inom Ica för att se hur det såg ut efter brnden, fy fan vad det luktade och de rök fortfarande lite. Säger än en gång JÄVLA IDIOTER som håller på i Eslöv.

Jag ska väl ta och trycka i mig lite frukost nu, sedan vi 10 tiden ska jag göra och plocka upp Johanna så ska vi dra oss till IKEA. Trevligt trevigt, får se om man hittar något kul där idag. Man vet aldrig.



haha finn ett fel, alla är handbolls spelare ;)

pyroman?

Kategori: vardag

vad är de för jävla idoter som härjar i Eslöv och tänder eld på allt?!
Igår kväll  var det dax igen, dom eldade ner en djuraffär och gammla tåg centralen som nu mera är fabrik, eller man kanske ska skriva VAR.
På kort tid har nu 3 ställen brunnit. Ekenäs skolans fritidsgård, Norrevångshallen och igår kväll djuraffären och dey. SLUTA NU FÖR FAN!! Det inte roligt, varför förstöra så? Jag bli tokig.



Beachhandbollen igår var KALL och BLÖT. Ja jävlar vad de regnade hela dagen, vi frös stup i kvarten och vi var blöta men ändå lyckades vi ta oss till finalen i elit klassen. Bra jobbat, men i finalen förlorade vi mot Rimbo som vi vann mot i gruppen. Så kan det gå. Synd vi inte hade bra väder, det hade varit så himla mycket roligare då.
Jag kan ju lova er att jag har ONT i hela jäva kroppen idag, har nog blivit för gammal för att lira beachhandboll så intensivt. puh.
Nu blir det nog en kopp te, mjukis kläder och tända ljus. myyyys.

skynda skynda.

Kategori: vardag

wooops jag sitter fortfarande i samma kläder som jag sov i inatt, har varit så sjukt slö hela dagen.
Måste hoppas in i duschen snart och fräscha till mig, sedan måste jag packa lite saker inför helgen, de är dags för Åhus Beachhandboll. Åker ikväll och kommer nog hem på söndag.
Ska få sova i Jannikes familjs stuga så att jag slipper pendla fram och tillbaka. Vi ska spela i elit klassen och har en match imorgon runt kl 20 och sedan är resten av matcherna på lördag.

Det var nog 3 eller 4 år sedan jag lirade i Åhus sist, så det ska bli roligt att lira igen. Sen får vi helt enkelt se hur de går. =) Kommer bli jobbigt iaf.


Bilden är från årets Stadium Sports Camp där vi lirade lite på skoj med hockey gänget.
Så jag har iaf testat på att lira litegrann i år.

ont.

Kategori: vardag

jag har fan ont i baken idag, riktigt öm är jag, kanske inte så konstigt iofs efter min 3 mil igår. Men aj!

Borde springa ner och sola känner jag, sen köra hem till mamma och pappa en stund, sen måste jag packa ner lite saker inflr Åhus Beachhandboll eftersom vi åker dit ikväll.

äntligen =)

Kategori: vardag

idag blev det 3 mil på cykel med Johanna och Martina. En skön men jobbig runda i motvinden och alla skånska backar. =)
När vi skulle cykla ifrån Johanna och Mackes hus så stod där en spegeldörr lutad mot deras hus. Jag frågade vad som skulle han den till?
Johanna sa" den ska vi elda upp."
jag skrek typ " NEJ NEJ NEJ för fan då ska ha den!!" Har ju sökt efter en sådan hur länge som helst nu, ska ha den som sänggavel. Men jag måste först ta bort all gammal färg och sedan måla om den. Pappa kom och hämtade den så nu är det bara en massa jobb som återstår för mig.Ni kommer få se resultatet när den är klar.  Får bli lite före och efter bilder tror jag.

Efter vår cykelrunda böev det kyckling sallad och chill hemma hos Macke och Johanna =)
Johanna visade mig en SJUKT fin lägenhet som är till salu i Eslöv idag, jag vill verkligen ha den. Får nog ta upp detta med mamma och pappa för att höra ders åsikt. VILL HA VILL HA VILL HAAAAAA!!!

home sweet home.

Kategori: vardag

då var man tillbaka i Eslöv igen då.
Har haft det kanon bra på min semster nere i Montengreo och Serbien, 15 dagar av värme, svett och skratt. Har varit en sjukt lugn semster, jag som typ bara hade packat ner massa festkläder men dom fick jag bara använding för 2 kvällar.

Jag flög kl 08.00 imorse från Belgrad. Det sjukaste idag är ändå att när jag kommer in gaten och letar efter en sittplats så hör jag "cecilia??"
Jag vänder mig om och vem sitter inte där om Silvia som gått i min klass från 1-9an. Helt sjukt.
Vi åkte samma flyg hem och bad om att få sitta brevid varandra, vilket vi fick. Resan gick så sjukt mycket snabbare, vi snackade bara massa gammla skol minnen.


Jag måste sola mera, känner mig inte ett dugg brun, ABU! Alla mina favvo brudar är på roadtrip så jag hänger runder med lite andra vänner.
Tog en fika med söte näten Emelie så fort jag kom hem, jag hann bara lämna väskan i lägenheten sen drog jag ner till Grappa. MYYYYS =)

hejdå.

Kategori: vardag

sitter här vi datan lite smått stressad. Har duschat, käkar lite gröt.
Måste föna och platta håret, och slänga på lite smink.
Pappa kommer och hämtar mig kvart i 10, det är snart.
Sedan kör han mig hela vägen in till Kastrup/köpenhamn. Så himla snällt.
Jag har fasiken aldrig flugit själv förrut. Men jag hoppas går fint.

Ska bli riktigt kul att komma ner till Serbien och se allt, och jag längtar verkligen tills vi imorgon kommer fram till Montenegro. Ska bli as skoj.

Vi hörs, vet inte om jag kan blogga där nere i från, annars hörs vi om 15 dagar.

4 juli

Kategori: vardag

igår kom vi hem från Norrköping efter ebn undervar vecka på stadium sports camp. Alltid lika skoj där.
Eftersom det var min födelsdag igår så firade vi mig hemmma hos min föräldrar igår kväll. Väldigt trevligt, tusen tack älskade vänner.

Jag har precis varit på fotvård, kan lova er att de behövdes, as skönt.
Dagen består av att packa eftersom jag åker till Montenegro imorgon. Jag skulle helst av allt ligga ute i solen och chilla men sen och andra sidan så kommer jag ju ha de as varmt i 15 dagar framöver. Så en soldag i Sverige kan jag missa.