Skåningen

Träning, livet och resor.

slutspel delux!

Kategori: vardag

Både igår och idag har vi varit iväg med barnen som spenderar sitt påsklov på fritids i en scoutstuga. Super mysigt, och vi har haft tur med vädret. Även om det varit lite kallt ibland.
Vi har varit utomhus från 9.00-15.00 och jag kan ju lova er att jag är slut som artist nu.
Det tar på krafterna att vara ute.
 
Ikväll smäller det, H65's första slutspels match någonsin genom tiderna och det är kvartsfinal mot Skövde hemma i Höör 19.00 Fy fan vad jag hatar mitt knä just nu, det hade varit så kul att få delta.
Men jag kommer att sitta i min matchtröja på läktaren och skrika som en vilde och slå på trummorna!
HEJA HÖÖÖÖÖR!
 
Jag bjuder på några helt underbart vackra bilder från gårdagen ute i Råröd. Jag är lite stolt över hur bra bilderna blev!
 

semifinal

Kategori: träning

 
Har ju glömt att berätta att brudarna (laget) var i Frankrike i helgen och spelade returmatch mot Niimes (?!) och dom jäklarna lyckades spela lika 19-19 och eftersom vi vann hemma med 21-20 så gick vi vidare till semifinal i challengecup (europa cuen) De är typ de första svenska laget på många år som lyckats med det. Sjukt kul. Det franska laget var stor favoriter till att ta hem hela cupen.
Jag är så stolt över mina tjejer, jävligt synd att man inte kan få vara med och spela. Jävla knä. men jag hejar på allt vad jag kan ändå.
 
 
 
Dagens träningsbild. Börjar bli ok

kallas service

Kategori: vardag

Som ni vet så ska jag ju ut och resa ett bra tag och har en hel del saker att fixa innan.
En av sakerna jag ska fixa är att sätta in en p-stav. Ringde precis dit och fick tid halv 3 idag. Det kallar ja snabb service. Nu hoppas jag bara att staven fungerar som jag vill och inte klöddar.
Men det har ju fungerat sjukt bra på mig förr, så jag får hålla tummarna.
 
 

måndag

Kategori: vardag

Ja då var det måndag igen.
Helgen har varit trevlig.
I lördags kom Steffi och Kvant hit, vi snackade och drack lite vin, väldigt chill och skönt. Sen gick vi bara ner en runda på stan. Trevlig kväll.
Igår hade vi mys söndag och Dempan är hemma igen så han kom och joinade oss. Denna gången är han hemma en hel vecka. Yeaay.
 
Jag trodde att jag skulle jobba på skolan idag men icke, ställde klockan på 7 för att invänta sms från bemanningen och det kom 2 st. Men jag kände bara för att skita i det och ta en dag ledig. Fy fan vad gött.
Inte ofta jag gör såhär men idag kände jag för det. =) Busigt.
 
Det ska tydligen bli snökaos här nere i söder i natt, fy fan säger jag bara, jag vill inte ha mer jävla snö. Så sjukt trött på det. Ge mig vår och värme NU!!!
 
Bästa Dempan. Bilden är från igår

Happy friday!

Kategori: vardag

gooodmorgon mina vänner!
Då var det fredag igen...!! Det är fasiken sjukt vad tiden går fort.
Jag har varit upp sedan klockan 8,00 jag vakande av mig själv och studsade upp och satte på en kopp kaffe. Tycker det är skönt att vakna tidigt när man börjar sent. Känns som att man får ut mer av dagen.
 
Dagens schema då ? jobb, gym, och sedan fredagsmys med tjejgänget. Vi ska käka och spela spel. Myspys.
 

slutspel nästa!

Kategori: vardag

Jaha då är lottningen klar för årets damer i elitserien (handboll). Vi i H65 kom på 4e plats i serien vilket är sjukt imponerande eftersom vi i fjol fick kvala för att ens få stanna i elitserien. Vi är även vidare i kvartsfinal i euorpacupen. Vilket år brudar. Så jävla tungt att inte få kunna vara med på planen och delta med er JÄVLA KNÄÄÄ! men jag gör mitt bästa från läktaren.
Vi ska möta Skövde i första omgången av slutspelet. Bara att kötta på brudar så fixar ni/vi detta.
 
Jag skulle ha tränat med Claus igår men jag var med på tjejernas möte en stund tsm med vår psykolog och efter att tränarna hade delat ut positiv feedback till alla även mig så bröt jag ihop.
Det känns så konstigt att jag inte ska delta nästa år. Att inte spela handboll som jag har gjort i 19 år. Men att resa kommer bli suveränt, men just igår när vi satt där så kom alla känslor på en gång och jag bröt ihop. usch. Och när Claus såg mig sen så sa han, "du ska inte träna, gå ner och drick en kopp kaffe och ta de lugnt...." Det kanske var lika bra. Däremot så tog jag en bild igår.

Vad tycker ni om min form? Jag har en hel del kvar men jag tycker att jag är på god väg. Det återstår 75 dagar på min träningsresa.
 
 
 
 

vinter?

Kategori:

 
Usch det verkar som att vintern inte vill ge se, min vän Micheller som bor i Ystad hade instagramat en bild på SNÖ och det var inte lite snö som kommit i Ystad i natt. Men här i mellanskåne är de bara kallt verkar det som. Kanske får dra fram termobyxorna idag igen så att man inte fryser på jobbet.
 
Jaja de är ju ändå bara mars men eftersom det var så varmt några dagar i förra veckan så fick man vårkänslor.. Men snart kommer våren hoppas vi på.
 
Detta längtar jag efter. åhh ♥

älskade vän.

Kategori:

Idag kom älskade Dempan upp till mig och hälsade på. Han har varit i Jordaninen och jobbar i 6 månade, han jobbar för Apollo. Han är bäst. Imorgon åker han till Turkiet på utbildning en vecka sedan hem om igen för att sedan åka till Teneriffa för att jobba 6 månader.
Men de är alltid lika underbart att träffa honom.

En annan underbaring har varit hemma i helgen också, min älskad Bettan.
Vi lagade super god mat igår och kollade mello. Snackade massa skit som vi alltid gör och pratade om sommaren. Längtar så sjukt mycket.
 
Imorse gjorde jag bakis frulle till 2 vänner som hade varit på 22 års gille igår, dom var rätt så slitna om man säger så. Svensk bakfylla är det värsta som finns så jag är glad att jag slapp de.
 
Dempan och jag i min soffa ikväll ♥

lördag

Kategori: vardag

Igår hann jag med en hel del. Jag vakande upp tidigt, gick på stan och käkade lunch, åkte till jobbet, åkte och tränade sedan invigde vi stans nya bowlinghall.
 
När jag kom till träningen så hade Claus köpt ett mobilskydd till mig, ni vet ett sånt man sätter på armen som man kan ha när man tränar. Han har stört sig så sjukt mkt på att jag har haft mobilen i handen och hållt på att trixa med den inför varje ny övning, så jag tackade och tog emot. Har tänkt köpte ett själv men det är kanske inte de första man tänker på när man är och handlar.
Vi körde baksida, framsida och sidorna på axlarna igår.
Han tog lite bilder på mig, men gubben är sämst på att ta perfekta bilder.
Men han gör sitt bästa :P
 
Sedan var det dags för bowling i vår nya hall i stan.
Vår förra idrottshall brann ner för några år sedan så de har inte funnits någon ordentlig idrottshall eller bowling hall dom senaste åren men nu är det klart.
Super fin och fräsch bowling hall vi var ett kompisgång på 18 pers som bowlade. Vi höll på i 2h, dom andra drack och självklart spårade det till slut. Klot flog till höger och vänster på alla banor, övertramp hit och dit, men jag va nykter så dom vågade inte de sig på mig. haha
Men kul var det. =)
 

freeeedaaaag <3

Kategori:

Tänk att då var det fredag igen och jag börjar inte förrän halv 1. Underbart.
Hoppade ner i sängen kl 22,00 igår och vakande 8,30 idag. Känner mig härligt utvilad.
Jag hatar egentligen att börja halv 1, för jag kommer snart äta frukost, sen måste jag klämma in en lunch innan jobbet och de är stressigt.
Men jag kanske får går ner och käka en lunch på stan idag.
 
Idag har jag lite träningsvärk i bröstet, vi köttade på bra igår.
Fick lite positiv respons igår, en kille på gymmet som jag känner kom fram och berömde min kropp och att han ser stor skillnad, hans flickvän hade frågat honom " vem är den där tjejen som är så vältränad? De är Cilla hade han då svarat. Jävlar vad hon har snygga armar, så vill jag också se ut"  Tackar =)  Sen kom herrlagets tränare och sa, "sjukt vad biffig du har blivit, men det är snyggt, fortsätt så!" =)
 
Och det kan jag säga peppade mig till att köra på hårt igår, behövde den feedbacken =) Ny energi betyder att vi kör hårdare ikväll.
 
 

tisdag.

Kategori:

dag idag får jag nog säga. Med tanke på att kl 04,00 vaknade jag upp i morse av att jag var helt torr i munnen och ville ha ngt att dricka. Men jag var inte ett dugg sugen på vatten. Så jag gjorde mig ett glas O'boy. hahaha. sjukt men gott var det, sedan var jag klarvaken ett bra tag. Riktigt drygt.
Sen har jag jobbat 8-16,30, rehabat knäet 1 h och gymat 1h. Nu dricks det en kopp gott kaffe i soffan.
Claus mätte lite på min kropp idag.
Axlar 117,5cm
Bröst 97,5
Armar 35,5
Det var tydligen bra mått, jag har inte den blekaste, jag bara träna på och ser glad ut :)

ohh fyy för vad jag längtar bort nu.
Ska bli så himla underbart!!!!

done.

Kategori:

Fy fan här fläker man ut sig i soffan nyduschad, mätt och belåten.
Det var längesedan jag åt det jag åt idag. Makaroner och falukorv, men jisses vad got det var. haha ;)
Då var snart denna måndag över, har hunnit med att det mesta idag.
Jobbat, tränat, lagat mat och duschat.
Nu lir det lite soffhäng sedan sängen.
 

around the world

Kategori:

 
Då var det måndag igen, och ännu en sovmorgon. Tackar, det behövde jag idag.
Älskar måndagar för de innebär en vecka närmre mitt livs äventyr.
Jag har tagit ett beslut om att ta ett sabbatsår från handbollen.
Så om 14veckor eller helt exakt 96 dagar åker jag till Ios där min resa börjar.
Sedan kommer jag inte hem på 1 år. Jag är så förväntansfull och jag längtar efter att få resa runt i världen och uppleva en massa skoj.
 

slagen hjälte

Kategori:

Det blev inget jobb igår för det hade blivit något fel så jag joinade mina vänner som skulle till min bror på hans 28års fest.
Jag hade inga planer på att festa men fick ett ryck och följde med till Malmö med utgång på Hipp.
Första gången jag haft skoj där, dansade häcken av mig och hade kul.
Sen åkte vi limousin hem där det blev champagne. Haha sjukt.
 
Min kusin fick för sig att prova en kvinnas pälsrock på tåget in. Han är bara så störd♥

godmorgon mina vänner

Kategori:

God morgon mina vänner.
Älskar att vakna upp tidigt på helgen och inse att solen skiner utanför för fönstret.
Har fått i mig en god smoothie som jag slängde ihop snabbt. Hallon, grantäpple ,kiwi, banan och apelsinjuice.
Himla smarrigt och en bra start på dagen med energi.
Ska väl snart påbörja min frukost som kommer bestå av havregrynsgröt, ägg och kaffe.
Mums.
 
Jag tror det tyvärr blir en dag på soffan idag för kl 16.00 börjar jag jobba och de brukar inte hända så mycket i denna staden så jag chillar väl och tar det lugnt idag.
 

bra bränd.

Kategori:

 
Min kompanjon Claus hann inte till vårt gympass idag så körde på bra själv.
Efter träningen tyckte jag att det var dags att lägga sig och sola, har inte solat på månader och kände för lite färg efter denna tråkiga vinter. Jag la i 60 kr som skulle innebära 24 minuter. Men efter en bra stund i grillen kollade jag på klockan och den stod på 26 minuter?!?! WTF? Jag hoppade ur solariet och det stängdes av på 28 minuter. sjukt skumt.
Men färg fick jag så det får bli en gång till nästa vecka. Skönt att se lite fräsch ut.
 
Jag måste bara berätta för jag stör mig så i morse gick jag ju upp tidigt och gick ut för att parkera om min bil eftersom det är den 1 mars idag och gatustädning ska ske.
jag ställde bilen på den 1e för jag hade för mig att dom brukar städa 05-08 på morgonen, men när jag kom ut runt lunchtid så hade jag fan fått en jävla böter på 400 kr. För där min bil sto idag städade dom mellan 8-00-13.00. GAAAH!
 
Har även hämtat ut mina nya solbrillor som kom idag, jag beställde dom sent i onsdags kväll och idag hämtade jag ut dom, det kallar jag snabbt och bra. Valde att spendera rätt mycket pengar på dom, för de är ett australienskt märke som en kompis har och dom är så sjukt bra. Jag orkar inte med en hel sommar till med dåliga/billiga brillor som inte hjälper. Nu ska jag ju spendera hela sommaren i Grekland så de är fan värt pengarna.
 
 

hej fredag!

Kategori:

 
God morgon mina vänner!
Jag har precis varit ute för att flytta bilen, riktigt jävla kallt men solen skiner så det gör inget!
om nu våren. jag saknar dig! komsi komsi
Jag har varit vaken sedan 7 för att vara redo för förmiddagsjobb men då blir det en lugn förmiddag, börjar jobba 12.30.
Jag borde dammsuga och moppa min lägenhet. Ska bara dricka en kopp kaffe först.......
 
Idag fyller världens bästa Nash år, kan inte förstå att han blir 30 år. Bästa brorsan.
Det var han och mins Ios chef Sinead som kom fram till på stranden sommaren 2011 och ville att jag skulle jobba för dom eftersom dom behövde en svensk tjej i dörren på deras bar.
Jag är glad att jag sa ja för Nash har blivit en bra vän och vår bigbrother som vi kallar honom.
Happy birthday to you babe.
 
Nathan jag och Nash