Skåningen

Träning, livet och resor.

på väg hem.

Kategori: vardag

då är vi på väg hem igen efter en helg i Esklistuna. Vilken mysig stad, hade lätt kunnat bo där. och GUIFs herrlag var ju inte direkt fula heller. ;)
Nå hur gick de då?
Vi började spela mot Irsta Västerås, ett elitserielag, vi ledde hela matchen och spelade super bra. Tyvärr så förlrade vi med 2 bollar till slut, men vi gjorde inte bort oss alls.
Match 2 igår var mot GUIF som vi även kommer ha i vår serie, dom vann vi mot, men de var väl ändå en hyfsat jämn match, men vi var sega i kroppen efter första matchen. Tror att det blev 31-22 till oss till slkut. Bra där.
Idag spelade vi sista matchen mot Tyresö som är nykomlingar i Elitserien. Några av våra tjejer avstod ida pga av smärta på olika ställen och resten var sega i kroppen. speciellt jag. Det kändes som om matchen aldrig tog slut. Men vi vann med 28-24. Så man får väl säga att vi gjorde en bra tränings turnering.

Vi stannade nyss i Linköping på en mack för kissepaus och har nu börjaqt köra vidare. Är väl inte hemma allt för sent i kväll vilket är skönt.


snygg bild ;) nr 28 är kungen, jag :p

Kommentarer

  • ... säger:

    Jag skulle vilja säga att det e nr 10 som e det ;-)

    2010-08-15 | 17:38:24
  • cilla doabk säger:

    haha klart att nr 10 oxå är lite kunglig ;)

    2010-08-16 | 17:12:07
    Bloggadress: http://cilladobak.blogg.se/
  • Marcusalvilde säger:

    God bless you

    2011-03-21 | 21:09:20
    Bloggadress: http://marcusalvilde.blogfuture.com

Kommentera inlägget här: